CV storing Spijkenisse

Een CV storing kan zich op veel verschillende manieren manifesteren. Komt u er zelf niet uit? Lees hieronder wat u moet doen bij een CV storing of bel ons gerust voor een afspraak op 070 - 207 50 43. All Heating staan in Spijkenisse voor u klaar.

cv storing Spijkenisse

Koude radiator? Onze cv monteur staat voor u klaar bij een CV storing.

 

Wat uw precieze probleem ook is, in de regio Spijkenisse roept u hiervoor de hulp in van ons bedrijf. Onze deskundige medewerkers vinden de oorzaak in een oogwenk en zorgen voor een vlugge oplossing!

Wat te doen bij CV storing?

Wanneer uw ketel uitgevallen is of een ander probleem heeft, kan dit soms eenvoudig worden verholpen. Het resetten van het toestel is regelmatig voldoende om het toestel weer als vanouds te laten functioneren. In andere gevallen werkt dit echter niet. Zit er voldoende waterdruk op de ketel? De waterdruk moet tussen de 1,5 en 2 bar zitten. Bij een te lage waterdruk moet u het water in de CV-ketel bijvullen. Bij een te hoge waterdruk moet u lucht of vuil water uit uw cv-installatie laten ontsnappen. Lukt het na deze stappen nog steeds niet om de storing te verhelpen? Dan is het tijd om een professional in te schakelen. In Spijkenisse is All Heating úw CV monteur.

Merken CV-ketels

Onze experts hebben ervaring met vele soorten cv-ketels en lossen de problemen voor u op. U kunt bij All Heating terecht voor ketels van de volgende merken:

Snelle spoedservice

Een CV storing zorgt voor veel overlast en moet zo vlug mogelijk worden verholpen. Daarom bieden we u een snelle spoedservice: we staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wanneer u contact met ons opneemt op het telefoonnummer 070 - 207 50 43, komen we zo snel mogelijk naar u toe. In Spijkenisse en omstreken kunt u op ons rekenen!